εγγραφείτε   ξεχάσατε τον κωδικό;
Το Καλάθι είναι άδειο
sitemap όροι χρήσης
Αρχική
 
  Greek  ΕΛΛ  English  ENG 
Προϊόντα
Δόντια & Διατροφή
Kώδικες Υγείας Δόντια & Διατροφή

Περιγραφή:
Σημαντικό ρόλο στην Υγεία παίζει και η Σωστή Διατροφή !

Έτσι και η υγεία των δοντιών επηρρεάζεται και εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό από τι τρώμε .

Η χρήση λοιπόν κάποιων διατροφικών κανόνων στην καθημερινή μας διατροφή είναι απαραίτητη .

 Θα πρέπει να περιοριστεί η κατανάλωση καθαρής ζάχαρης ή τροφίμων καο ροφημάτων που περιέχουν ζάχαρη όπως αναψυκτικά,γλυκά,σοκολατούχο γάλα και επεξεργασμένα δημητριακά πρωϊνου
 Αποφεύγετε τα αεριούχα ποτά με ή χωρίς ζάχαρη γιατί λόγω της οξύτητάς τους διαβρώνουν τα δόντια και καταστρέφουν την αδαμαντίνη
 Προληπτικά για την ουλίτιδα, τρώτε τρόφιμα πλούσια σε Βιταμίνη C όπωςς πορτοκάλια,μανταρίνια,γκρέϊπ φρουτ,λεμόνια,ντομάτες,φράουλες,πιπεριές ,μπρόκολο
 Συστήνονται το τσαϊ και το κρασί που χαρακτηρίζονται αντιοξειδωτικά γιατί περιέχουν πολυφαινόλες και κατεχίνες που λειτουργούν κατά των ελεύθερων ριζών του οξυγόνου που έχουνε μεγαλύτερη συγκέντρωση σε φλεγμονώδεις καταστάσεις όπως ουλίτιδα και τερηδόνα.
 Οι σταφίδες βοηθούν στην πρόληψη της ουλίτιδας και τερηδόνας γιατί δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά φυτοχημικές ουσίες οι οποίες αναστέλλουν την ανάπτυξη των μικροβίων που δημιουργούν ουλίτιδα και τερηδόνα και την προσκόλληση τους στα δόντια.
 Η κατανάλωση νερού μειώνει την ξηροστομία και καθαρίζει τα ούλα –τη γλώσσα και τις παρειές από νεκρά κύτταρα που με την αποσύνθεση τους δημιουργούν κακοσμία
 Η υγεία των δοντιών επιβάλλει να συμπεριλαμβάνουμε στη καθημερινή μας διατροφή τρόφιμα πλούσια σε φθόριο όπως κοτόπουλο,σαρδέλες,σολομό,μπακαλιάρο,γαρίδες,σκουμπρι.
 Το συχνό και σωστό βούρτσισμα μετά από κάθε γεύμα βοηθούν στη υγεία των δοντιών και των ούλων και απομακρύνουν τους μικροοργανισμούς που δημιουργούν μικρόβια .
 Ο τακτικός έλεγχος στον οδοντίατρο δίνει την δυνατότητα πρόληψης και διάγνωσης στα αρχικά στάδια όπου η θεραπεία είναι πιο απλή και ανώδυνη.
Η Εταιρεια Lazarelis έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία προϊόντων Προστασίας,Υγείας,Φροντίδας και Ομορφιάς.Την δημιουργία προϊόντων που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα τους , προϊόντα που είναι ΑΚΙΝΔΥΝΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ! Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται γνώση και συνεχής προσπάθεια χωρίς όριο, συμβιβασμούς και παρεκκλίσεις.Με αυτές τις σκέψεις δημιουργήσαμε προϊόντα που μας κάνουν περήφανους για την ποιότητά τους και το εισπράττουμε καθημερινά από εσάς που μας κάνετε την τιμή να χρησιμοποιείτε αυτά τα καταπληκτικά προϊόντα.
Πού θα το βρείτε:
- E-Shop

Σχετικά ΠροϊόνταΤελευταία Νέα
Όλα τα Νέα >>

© 2010-2011 Lazarelis
© Created by ICOP