εγγραφείτε   ξεχάσατε τον κωδικό;
Το Καλάθι είναι άδειο
sitemap όροι χρήσης
Αρχική
 
  Greek  ΕΛΛ  English  ENG 
Προϊόντα
Biosensia Intimate Set ... Ολοκληρωμένη Προστασία,Υγιεινή & Φροντίδα
Biosensia-Ευαίσθ.Περιοχή Biosensia Σετ

Συχνές ερωτήσεις (2)
Περιγραφή:
H σειρά προϊόντων Biosensia, είναι ειδικά σχεδιασμένα και μελετημένα για την ευαίσθητη περιοχή,την ιδιαιτερότητά της και την διατήρηση της υγιεινής της.Σέβεται το pH της ,την φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου και δεν αλλοιώνει ούτε ακυρώνει την φυσική της άμυνα.
Η σειρά αποτελείται από 2 προϊόντα, το
Biosensia Intimate Wash,ένα υπέρ συμπυκνωμένο υγρό για εξωτερική χρήση που περιέχει φυτικά βιοδραστικά,μαλακτικά και ενυδατικά στοιχεία και το Biosensia Intimate Deodorant,ένα πρωτοποριακό και άκρως προσαρμοσμένο προϊόν στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής , σε μορφή σπρέι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα.

Τα προϊόντα απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται τόσο στην αναπαραγωγική ηλικία όσο και στην εμμηνοπαυσιακή.

Αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροοργανισμών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά συνδιαστικά αλλά μεμονομένα και σε στιγμές που η υγιεινή είναι δύσκολη αλλά απαραίτητη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το κάθε προϊόν ξεχωριστά , επιλέξτε στην κατηγορία "Γυναίκα" το προϊόν που σας ενδιαφέρει.
Πού θα το βρείτε:
- Στην έδρα μας
- E-Shop

Σχετικά ΠροϊόνταΤελευταία Νέα
Όλα τα Νέα >>

© 2010-2011 Lazarelis
© Created by ICOP