εγγραφείτε   ξεχάσατε τον κωδικό;
Το Καλάθι είναι άδειο
sitemap όροι χρήσης
Αρχική
 
  Greek  ΕΛΛ  English  ENG 
Προϊόντα
Biosensia Intimate Deodorant ... Aπόλυτα Απαραίτητο τις Δύσκολες Μέρες του Μήνα!Προστασία & Φρεσκάδα στην στιγμή ... Ασφαλές & Αποτελεσματικό !
Biosensia-Ευαίσθ.Περιοχή Biosensia Deodorant

Συχνές ερωτήσεις (4)
Περιγραφή:
To Biosensia Intimate Deodorant είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν για την ευαίσθητη περιοχή,ειδικά σχεδιασμένο για τις ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ αλλά και για καθημερινή χρήση ,άκρως προσαρμοσμένο στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, σε μορφή σπρέυ απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναικα.
Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται τόσο στην αναπαραγωγκή ηλικία όσο και στην εμμηνοπαυσιακή.
Αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροοργανισμών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στιγμές που η υγιεινή είναι δύσκολη αλλά απαραίτητη , χωρίς χρήση νερού, όπως στην δουλειά,στις δύσκολες μέρες του μηνα,στις εξόδους,στις προσωπικές στιγμές και γενικά όπου εάν βρίσκεστε και το χρειάζεστε.
Η καθημερινή του χρήση αλλά και η αίσθηση που χαρίζει λόγω της ευκολίας στην χρήση του ακόμη περισσότερο στις δύσκολες μέρες του μήνα το καθιστούν απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα προσφέροντάς της καθαριότητα και προστασία.

Παράλληλα λόγω των ιδιοτήτων των συστατικών που περιέχει προσφέρει και απόσμηση καταπολεμόντας τις αιτίες που προκαλούν τις οσμές δηλαδή τους μικροοργανισμούς .Με αυτή την έννοια μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αποσμητικό χωρίς όμως να έχει καμία σχέση με τα αποσμητικά που απλά καλύπτουν τις οσμές.

Δερματολογικά Ελεγμένο

Συσκευασία:
50ml
Πού θα το βρείτε:
- Στην έδρα μας
-
E-Shop

Σχετικά ΠροϊόνταΤελευταία Νέα
Όλα τα Νέα >>

© 2010-2011 Lazarelis
© Created by ICOP