Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

24Η Κρέμα Προσώπου Βιομιμητικά Πεπτίδια 50ml

 

Τιμή: 29,00€ 


24ωρη Κρέμα Προσώπου με Βιομιμητικά Πεπτίδια &  Nανοτεχνολογία Αιχμής 

Το " Next Big Thing " στην Αντιγήρανση & Η Πιο Επερχόμενη Τεχνολογία του Εικοστού Πρώτου Αιώνα ΜΑΖΙ 

Ανάπλαση Σύσφιξη  Ενυδάτωση Αντιγήρανση 

 • Συνένζυμο Q10 και Βιταμίνη Ε σε νανοκάψουλες
 • Βιομιμητικά Πεπτίδια 
 • Φυσικούς ενεργοποιητές Κολλαγόνου & Ελαστίνης 
 • Φυσικούς Αναστολείς Υαλουρονιδάσης
 • Ολιγοπεπτίδια για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος της επιδερμίδας
 • Λευκαντικούς Παράγοντες
 •  2 είδη Υαλουρινικoύ  Οξέως διαφορετικού Μοριακού Βάρους 
 • Φυτικά βιοδραστικά
 • Αντιοξειδωτικά
 • Βιταμίνες 
 • Δερματολογικά ελεγμένη.
 • Αεροστεγής συσκευασία

Η 24η κρεμα προσώπου συνδιάζει αποτελεσματικά το "Νext Big Thing " στην αντιγήρανση τα βιομημιτικά πεπτίδια και την πιο επερχόμενη τεχνολογία του εικοστού πρώτου αιώνα στην βιομηχανία των καλλυντικών , την νανοτεχνολογία .


Κάντε το τεστ των 28 ημερών ...

Φωτογραφίστε το πρόσωπο σας καθαρό &  στις ίδιες συνθήκες την πρώτη μέρα που θα εφαρμόσετε την κρέμα και επαναλάβετε την διαδικασία  σε 14 και 28 ημέρες για να δείτε την διαφορά heart 


Επειδή πρέπει να γνωρίζετε τι φοράτε στο πρόσωπό σας ... 

Βιομιμητικά πεπτίδια

Τα βιομιμητικά πεπτίδια ,όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά τους, είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μιμούνται την δράση αυτών που βρίσκονται στο ανθρώπινο σώμα. Τι κάνουν; ...  λειτουργούν ως «αποστολείς» βιολογικών μηνυμάτων στα δερματικά κύτταρα. Πρόκειται για το δραστικό τμήμα μιας ουσίας που «κλειδώνει» στον υποδοχέα του κυττάρου και μεταφέρει το μήνυμα. Με άλλα λόγια ενημερώνουν τα κύτταρα του δέρματος για να παραχθεί όποιο συστατικό λείπει. Λόγω του μεγέθους τους μπορούν να διαπεράσουν την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας και να την «ξεγελάσουν» δίνοντάς της το μήνυμα ότι οι ίνες κολλαγόνου π.χ.  έχουν υποστεί φθορά, ώστε να δώσει «εντολή» στους ινοβλάστες να συνθέσουν νέες» . Με άλλα λόγια, τα πεπτίδια αυτά «ενημερώνουν» τα κύτταρα του δέρματος για να παραχθεί όποιο συστατικό λείπει.

Έτσι, λοιπόν, τα βιομιμητικά πεπτίδια έχουν την ιδιότητα να διεγείρουν τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος που αφορούν την αποκατάσταση των τυπικών συμπτωμάτων της γήρανσης και την ενίσχυση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και της φωτεινότητας της επιδερμίδας.

Ολιγοπεπτίδιο -59

Συνθετικό πεπτίδιο που περιέχει 11 αμινοξέα. Όπως αργινίνη,ασπαραγγίνη,ασπαρτικό οξύ,λευκίνη κλπ. Παρέχει αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση ενώ δυναμώνει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας.Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και επάγει την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης .

Δεκαπεπτίδιο -4

Διεγείρει την δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης .Βοηθαέι στην θεραπεία και επούλωση πληγών, στην πρόληψη των ρητίδων και συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία νέων κυτάρρων του δέρματος.


Συνένζυμο Q10 και Βιταμίνη Ε σε νανοκάψουλες .Νανοτεχνολογία Αιχμής !

Τι είναι η Νανοτεχνολγία & πώς λειτουργεί ;

Η νανοτεχνολογία είναι γνωστή ως η πιο επερχόμενη τεχνολογία του εικοστού πρώτου αιώνα και εξετάζεται εξονυχιστικά ως μια εφευρετική προσέγγιση στη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει οριστεί ως μια καινοτόμος επιστήμη που περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την παραγωγή, τους χαρακτηρισμούς και την εφαρμογή της επιστήμης, όπου τα σωματίδια μπορούν να χειριστούν στο εύρος μεταξύ 10 και 1.000 nm 

Το συνένζυμο Q10 ή αλλιώς CoQ10 είναι μια χημική ένωση την οποία παράγει το σώμα μας και αποθηκεύεται στα μιτοχόνδρια των κυττάρων μας. Λόγω των πολλαπλών ιδιοτήτων του συγκαταλέγεται στα θρεπτικά συστατικά ενώ κάποιοι το ονομάζουν “βιταμίνη”.Τα μιτοχόνδρια είναι ουσιαστικά ο «κινητήρας» των κυττάρων και είναι υπεύθυνα για την παραγωγή ενέργειας. Προστατεύουν επίσης τα κύτταρα από τις βλάβες που προκαλεί το οξειδωτικό στρες καθώς και τα παθογόνα βακτήρια και υιοί.Αυτό το ισχυρό αντιγηραντικό  δραστικό είναι γνωστό ότι προστατεύει  το δέρμα από πρόωρη γήρανση,λειτουργεί δε συνεργιστικά με τη βιταμίνη Ε, η οποία και είναι  ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που διεισδύει στα μεμονωμένα στρώματα του δέρματος, και αναγεννά τις φθαρμένες δομές ενώ την ίδια στιγμή  ενυδατώνει το δέρμα από το εσωτερικό.

 • Προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από τη φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
 • Μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, λειαίνει τις ρυτίδες και αποκαθιστά την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.
 • Μειώνει την ορατότητα των χρωστικών κηλίδων και έχει την ικανότητα να αντιστρέψει τη φθορά που προκαλείται από την επιβλαβή ακτινοβολία UVB.
 • Συμβάλλει στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος και στη μείωση της φθοράς της δομής του δέρματος, επιταχύνοντας έτσι την ανάπλαση των ουλών.
 • Βοηθά τις περιπτώσεις που παρουσιάζουν έκζεμα, φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος και ψωρίαση. Επιβραδύνει το ξεφλούδισμα του δέρματος και προάγει την αιμάτωσή του.

Οι δύο (2) παραπάνω παράγοντες ενεργοποιούν τον οργανισμό να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη επιτυγχάνοντας μείωση των ρυτίδων και των γραμμών , σύσφιξη και ανάπλαση.


2 είδη Υαλουρoνικoύ Οξέως με Διαφορετικό Μοριακό Βάρος.

Ενα για την επιδερμίδα και ένα για την εσωτερική στοιβάδα για ολοκληρωμένη δράση και ενυδάτωση.

Το υαλουρονικό οξύ έχει την καταπληκτική ιδιότητα να απορροφά και να συγκρατεί 1.000 φορές το μοριακό του βάρος σε νερό, ενισχύοντας σημαντικά την ενυδάτωση του δέρματος. Διεγείρει την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου - ελαστίνης και συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Εξουδετερώνει την υαλουροδινάση, ένα ένζυμο που ελαττώνει σημαντικά την υγρασία στο δέρμα. Επαναφέρει την ελαστικότητα, λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες, ενώ αναδομεί το πάχος του δέρματος, που με την πάροδο του χρόνου μειώνεται και χαλαρώνει, ενισχύοντας έτσι σημαντικά την σύσφιξη . Επίσης έχει επουλωτική και αντιοξειδωτική δράση. Όλες αυτές οι ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος εξηγούν το μεγάλο ενδιαφέρον των ειδικών της αντιγήρανσης.

Η 24ωρη κρέμα προσώμου περιέχει 2 είδη  υαλουρονικού οξέως  με διαφορετικό μοριακό βάρος ανάλογα με το στόχο θεραπείας.

Α.Υψηλού μοριακού βάρους για την επιδερμίδα

Σχηματίζει μια ταινία στην επιφάνεια του δέρματος , ένα προστατευτικό φραγμό και ενυδατώνει την  επιφάνεια της επιδερμίδας ενώ συγχρόνως αποτρέπει τη απώλεια του νερού από το δέρμα . Έχει θετική επίδραση στην ποιότητα,υφή και εμφάνιση του δέρματος.

Β. Χαμηλού Μοριακού Βάρους

Εισχωρεί στις εσωτερικές στοιβάδες , συνδέει την ελαστίνη και το κολλαγόννο (λειτουργεί σαν κόλλα ) και κάνει εσωτερική ενυδάτωση.Διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνου .Ενεργοποιεί την τρανσγλουταμινάση , και μειώνει την μήτρα της μεταλλοπρωτεϊνάσης .Αυτές οι διεργασίες βοηθούν την αποκατάσταση και ενίσχυση της εσωτερικής μήτρας ενώ αυξάνουν και σταθεροποιούν τον όγκο των κυταρρων.Σαν αποτέλεσμα έχει , την μειωση των ρητίδων και  των πόρων του δέρματος δίνοντας μια πιο λεία και φρέσκια επιφάνεια .


Φυσικά βιοδραστικά

Phytossence Wakame

Εκχύλισμα από Φύκια της Ιαπωνικής Θάλασσας.

Αποτελούν τους φυσικούς  αναστολείς  υαλουρονιδάσης , του στοιχείου  που καταστέφει και διασπά το υαλουρονικό οξύ του δέρματοτος.Οι αναστολείς υαλουρονιδάσης προστατεύουν το υπάρχον υαλουρονικό οξύ.Λέγεται ότι η γυναίκες στην Ιαπωνία οφείλουν σε ένα μεγάλο βαθμό , την ομορφιά της επιδερμίδας τους στην καθημερινή διατροφική τους συνήθεια να καταναλώνουν φύκια τετοιου είδους.

Jojoba  Oil  Waterlight (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil)

 Το έλαιο jojoba έχει εξαιρετική ομοιότητα με το ανθρώπινο σμήγμα , με τον προστατευτικό δηλαδή μανδύα του ανθρώπινου δέρματος .Χάρη σε αυτήν, η jojoba μπορεί να «ξεγελάσει» το δέρμα ώστε να πιστεύει ότι έχει ήδη παράγει αρκετό σμήγμα, επομένως μπορεί να έχει ιδιότητες «εξισορρόπησης του δέρματος» για το λιπαρό δέρμα. Το λάδι jojoba ενυδατώνει το δέρμα μέσω μιας μοναδικής διπλής δράσης:  αφενός, αναμειγνύεται με το σμήγμα και σχηματίζει ένα λεπτό, μη λιπαρό, ημι-αποφρακτικό στρώμα. Από την άλλη πλευρά, απορροφάται στο δέρμα μέσω των πόρων και των τριχοθυλακίων και στη συνέχεια διαχέεται στους μεσοκυτταρικούς χώρους του εξωτερικού στρώματος του δέρματος για να το κάνει απαλό και ελαστικό . Επιπλέον το έλαιο jojoba , ενισχύει την λειτουργία του φραγμού και ως εκ τούτου , προστατεύει το δέρμα από την απώλεια νερού δίχως να το αφήνει λιπαρό.

Plantasense Refined  Shea  Butter  (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter) 

Είναι ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος, με αντιοξειδωτικές, επουλωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, βιταμίνη Α, Ε και πρωτεΐνες απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά υποπροϊόντα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Λόγω των αντιοξειδωτικών, επουλωτικών και αντιγηραντικών ιδιοτήτων του χρησιμοποιείται ευρέως στη φροντίδα του σώματος. Προσφέρει έντονη ενυδάτωση διατηρώντας παράλληλα την ελαστικότητα του δέρματος. Επανορθώνει και αποκαθιστά το ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα, ενώ του δίνει λάμψη και υγιή όψη. 

Argan Oil 

Πλούσιο σε Βιταμίνες Α & Ε , Αντιοξειδωτικά & Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα Ω-3 & Ω-6! Ο καρπός του δέντρου Argan από όπου προέρχεται και το argan oil είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α & Ε , αντιοξειδωτικά και όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Έτσι, έχει ανεκτίμητες ευεργετικές, αναζωογονητικές, συσφικτικές και επανορθωτικές ιδιότητες.

Οι μαροκινοί το αποκαλούν «υγρό χρυσάφι» της ερήμου, χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις για το δέρμα και τα μαλλιά. Περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά συστατικά που διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στην ανανέωση και αναγέννηση της επιδερμίδας .

Ηρεμεί, αναδομεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα. ενώ την προστατεύει από τη γήρανση.Συμπληρώνει την ”υγρασία” και προστατεύει από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, και  το ηλιακό φως.Βελτιώνει τη δομή του δέρματος .Βοηθά στην πρόληψη και μείωση των σημαδιών της μελάγχρωσης εξαιτίας της  εγκυμοσύνης ή της ηλικίας.

Διατηρεί την νεότητα! Επιταχύνει τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος! Κλινικές έρευνες, έδειξαν ότι η καθημερινή χρήση του Organic Argan Oil μειώνει ορατά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ αφήνει την επιδερμίδα εμφανώς ανανεωμένη, σφριγηλή και ενυδατωμένη. Συμβάλει στη διατήρηση της νεότητας, καταπολεμώντας τα σημάδια της γήρανσης σε 4 μόνο εβδομάδες.

Είναι ένα εξαιρετικά πλούσιο έλαιο σε βιταμίνη Ε, καροτένια, σκουαλένιο και έχει 80% ακόρεστα λιπαρά οξέα.

Calendula OIl 

 Το λάδι καλέντουλας προέρχεται από τα πέταλα των φυτών κατιφέ με απόσταξη με ατμό.

Χρησιμοποιείται  για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές του ιδιότητες. Τα πέταλα καλέντουλας περιέχουν πέντε ενώσεις: Ολεανολικό οξύ, λουπεόλη, κερσετίνη, άλφα αμυρίνη και βήτα αμυρίνη. Αυτές οι ενώσεις είναι γνωστό ότι παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία και ταυτόχρονα, καταπραΰνουν το δέρμα σας και μειώνουν την ενόχληση. Περιέχει φλαβονοειδή, σαπωνίνες και τριτερπενοειδή, τα οποία είναι γνωστό ότι έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.Βοηθά στην ανακούφιση από την ξηρότητα, το ξεφλούδισμα και το χάραξη. Οι θεραπευτικές ιδιότητες προέρχονται από την ικανότητα της καλέντουλας να αυξάνει τη ροή του αίματος και το οξυγόνο στο δέρμα. Αυτό αυξάνει τη ροή του αίματος στο δέρμα σας, και αυτό ακριβώς βοηθά το δέρμα σας να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο υγιές. Το λάδι καλέντουλας έχει ελαφριά υφή, που σημαίνει ότι απορροφάται εύκολα από το δέρμα και μπορεί να ταξιδέψει στο βαθύτερο στρώμα για να ενυδατωθεί.

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και μπορεί να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες για να αποτρέψει τα σημάδια γήρανσης όπως ρυτίδες, λεπτές γραμμές και χαλάρωση. Η πληθώρα των αντιοξειδωτικών στο λάδι καλέντουλας διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου – της βασικής πρωτεΐνης που εμπλουτίζει την υφή του δέρματος.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

Λαμβάνεται με συμπίεση των σπόρων μετά τη συγκομιδή του ηλίανθου.

Αποτελείται κυρίως από λινολεϊκό οξύ (λιπαρό οξύ, ωμέγα 6) που επιτρέπει την καλή ενυδάτωση του δέρματος και βιταμίνη Ε.


Α-arbutin

Φυσικά γλυκοσίδια από κουμαριά.Μπλοκάρουν την επιδερμική βιοσύνθεση και αναστελλουν την ενζυμική οξείδωση και την τυροσινάση αποτρέποντας τον σχηματισμό μελανίνης .Με αυτό τον τρόπο, προωθείται η φωτεινότητα και ομοιομορφία του δέρματος σε όλους τους τύπους. Βοηθά στην ελαχιστοποίηση των κηλίδων , παρέχοντας  πιο ομοιόμορφη και φωτεινή επιδερμίδα.

Α-Lipoic Acid

Σημαντικό συστατικό συνενζύμων που συμμετέχουν στις αντιδράσεις του μιτοχονδρίου γεγονός που δραστηριοποιεί την ενέργεια των κυττάρων. Προστατεύει τόσο στις λιποδιαλυτές όσο και στις διαλυτές στο νερό ελεύθερες ρίζες των μεμβρανών  , προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες >ισχυρή αντιοξειδωτική & αντιφλεγμονώδη δράση.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  : Αποφεύγετε να  χρησιμοποιείτε πολλά & διαφορετικά προϊόντα στο προσωπό σας συγχρόνως