Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

O.k.Αντισηπτικό Gel Χεριών με Φυτικά Βιοδραστικά_ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 6 ΤΕ

 

Τιμή: 28,80€  15,90€ 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

6ΤΕΜ Αντισηπτικό & Ενυδατικό Τζέλ Χεριών με 70 % οινόπνευμα & φυτικά βιοδραστικά

απο 28,80 € ΜΟΝΟ 15,90 € 

O.k.[ Ola kala] Αντισηπτικό & Ενυδατικό Τζέλ Χεριών με 70 % οινόπνευμα & φυτικά βιοδραστικά! Ενισχυμένη Αντισηψία  ! Ενυδατώνει τα ξηρά χέρια ! Προστατεύει & Επιδιορθώνει ερεθισμούς & εκδορές ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό ενάντια σε μικρόβια και ιούς ! Ιδανικό για Συχνή Χρήση !

 Το O.k. [ola kala] , είναι ένα αλκοολούχο (70%) αντισηπτικό χεριών σε μορφή  gel με φυτικά βιοδραστικά τα οποία συνεχίζουν να λειτουργούν και μετά την εξάτμιση του οινοπνεύματος. Καθαρίζει και προστατεύει στη στιγμή από τα μικρόβια και τους ιούς αφήνοντας χέρια καθαρά και ενυδατωμένα χωρίς υπολλείματα χάρη στα φυτικά ,ενυδατικά & μαλακτικά συστατικά που περιέχει όπως Προβιταμίνη Β5,Αλόη & Citrus Aurantium.Επιπλέον λόγω των φυτικών βιοδραστικών που περιέχει διατηρεί τα χέρια σε υγιή κατάσταση χωρίς να τα ξηραίνει και να τα σπάει με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται ανοίγματα λόγω της ξηρότητας που είναι εστία εισόδου των μικροβίων στον δέρμα.

* Δερματολογικός έλεγχος από διεθνή πιστοποιημένα εργαστήρια  - Γνωστοποιημένο προϊόν στον ΕΟΦ και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό CPNP *  - Ερευνες και επίσημα πιστοποιητικά των προμηθευτών για την ποιότητα και ασφάλεια των πρώτων υλών- Ελεγμένο προϊόν - Συσκευασία σωληναρίου 100ml 

 

Γιατί υπερέχει το αντισηπτικό gel  Ο.k. [Ola kala] από τα αντισηπτικά που βασίζονται μόνο στο οινόπνευμα ; 

  • Προβιταμίνη Β5 - Πανθενόλη 

​Διεγείρει τον πολλαπλασιαμό των κυττάρων 

Εχει αντιφλεγμονώδη δράση κατά των ερεθισμών 

Προσφέρει ενυδάτωση ενισχύοντας τον δερματικό φραγμό και αποτρέποντας την απώλεια νερού .

Επιδιορθώνει και επουλώνει το δέρμα 

Ενισχύει την ελαστικότητα και ομαλότητα του δέρματος .

  • Αλόη 

Αντισυπτικές ,ενυδατικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Οι ορμόνες auxin και gibberlin που περιέχονται στην Αλόη συμβάλλουν στην επούλωση ,έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες  και μειώνουν την φλεγμονή του δέρματος. Η gibberlin ενεργεί ως αυξυντική ορμόνη και επιτρέπει στο δέρμα να επουλωθεί γρήγορα και με φυσικό τρόπο.

  • Glyceryl Caprate 

Αποτελεσματικό σε ζύμες και βακτήρια.Βασίζεται σε παράγωγα του φοινικέλαιου.

  • Citrus Aurantium Amara Fruit Extract

Φυσικό αντιβακτηριακό- αντιικό  - απολύμαντικό νέας γενιάς .

Δρα μέσω εισβολής του κυτταρικού τοιχώματος , αποδομώντας και μπλοκάροντας τους κυτταρικούς  οργανισμούς όπως βακτήρια,μύκητες και ιούς με αποτέλεσμα την εξουδετέρωσή τους.

Ολα τα παραπάνω , έχουν σαν αποτέλεσμα να καθιστούν το δέρμα πιο ανθεκτικό και απρόσβλητο από τους μικροοργανισμούς θωρακίζοντάς το και ενισχύοντας ουσιαστικά την αντισηψία από το αν είχε μόνο οινόπνευμα. 

Με φυσικό άρωμα, χωρίς χρωστικές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες