Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

Aντισηπτικό Gel Χεριών_70% οινόπνευμα & φυτικά βιοδραστικά_100ml

 

Τιμή: 4,80€ 

O.k.[ Ola kala] Αντισηπτικό & Ενυδατικό Τζέλ Χεριών με 70 % οινόπνευμα & φυτικά βιοδραστικά ! Ενισχυμένη Αντισηψία  ! Ενυδατώνει τα ξηρά χέρια ! Προστατεύει & Επιδιορθώνει ερεθισμούς & εκδορές ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό ενάντια σε μικρόβια και ιούς ! Ιδανικό για Συχνή Χρήση !

 Το O.k. [ola kala] , είναι ένα αλκοολούχο (70%) αντισηπτικό χεριών σε μορφή  gel με φυτικά βιοδραστικά τα οποία συνεχίζουν να λειτουργούν και μετά την εξάτμιση του οινοπνεύματος. Καθαρίζει και προστατεύει στη στιγμή από τα μικρόβια και τους ιούς αφήνοντας χέρια καθαρά και ενυδατωμένα χωρίς υπολλείματα χάρη στα φυτικά ,ενυδατικά & μαλακτικά συστατικά που περιέχει όπως Προβιταμίνη Β5,Αλόη & Citrus Aurantium.Επιπλέον λόγω των φυτικών βιοδραστικών που περιέχει διατηρεί τα χέρια σε υγιή κατάσταση χωρίς να τα ξηραίνει και να τα σπάει με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται ανοίγματα λόγω της ξηρότητας που είναι εστία εισόδου των μικροβίων στον δέρμα.

* Δερματολογικός έλεγχος από διεθνή πιστοποιημένα εργαστήρια  - Γνωστοποιημένο προϊόν στον ΕΟΦ και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό CPNP *  - Ερευνες και επίσημα πιστοποιητικά των προμηθευτών για την ποιότητα και ασφάλεια των πρώτων υλών- Ελεγμένο προϊόν - Συσκευασία σωληναρίου 100ml 

 Το CPNP είναι  ηλεκτρονικό σύστημα ειδοποιήσεων που δημιουργήθηκε για την εφαρμογή του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα προϊόντα αυτού του είδους . 

Γιατί υπερέχει το αντισηπτικό gel  Ο.k. [Ola kala] από τα αντισηπτικά που βασίζονται μόνο στο οινόπνευμα ; 

  • Προβιταμίνη Β5 - Πανθενόλη 

​Διεγείρει τον πολλαπλασιαμό των κυττάρων 

Εχει αντιφλεγμονώδη δράση κατά των ερεθισμών 

Προσφέρει ενυδάτωση ενισχύοντας τον δερματικό φραγμό και αποτρέποντας την απώλεια νερού .

Επιδιορθώνει και επουλώνει το δέρμα 

Ενισχύει την ελαστικότητα και ομαλότητα του δέρματος .

  • Αλόη 

Αντισυπτικές ,ενυδατικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Οι ορμόνες auxin και gibberlin που περιέχονται στην Αλόη συμβάλλουν στην επούλωση ,έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες  και μειώνουν την φλεγμονή του δέρματος. Η gibberlin ενεργεί ως αυξυντική ορμόνη και επιτρέπει στο δέρμα να επουλωθεί γρήγορα και με φυσικό τρόπο.

  • Glyceryl Caprate 

Αποτελεσματικό σε ζύμες και βακτήρια.Βασίζεται σε παράγωγα του φοινικέλαιου.

  • Citrus Aurantium Amara Fruit Extract

Φυσικό αντιβακτηριακό- αντιικό  - απολύμαντικό νέας γενιάς .

Δρα μέσω εισβολής του κυτταρικού τοιχώματος , αποδομώντας και μπλοκάροντας τους κυτταρικούς  οργανισμούς όπως βακτήρια,μύκητες και ιούς με αποτέλεσμα την εξουδετέρωσή τους.

Ολα τα παραπάνω , έχουν σαν αποτέλεσμα να καθιστούν το δέρμα πιο ανθεκτικό και απρόσβλητο από τους μικροοργανισμούς θωρακίζοντάς το και ενισχύοντας ουσιαστικά την αντισηψία από το αν είχε μόνο οινόπνευμα. 

Με φυσικό άρωμα, χωρίς χρωστικές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες..

Το απλό πλύσιμο των χεριών με κοινό σαπούνι και νερό πρακτικά έχει περιορισμένες εφαρμογές σε ένα περιβάλλον τόσο επιβαρημένο - όταν τα χέρια είναι εμφανώς λερωμένα, πριν τα γεύματα , πριν και μετά την χρήση WC και γενικά  στις καθημερινές δραστηριότητες.

Αντίθετα, η υγιεινή αντισηψία των χεριών με ένα αλκοολούχο σκεύασμα θεωρείται ως η πιο σωστή διαδικασία ακόμη και στις ιατρικές πράξεις όπως πριν την επαφή με ασθενείς , την χρήση γαντιών κλπ.

Κατά τη διάρκεια της αντισηψίας των χεριών με αλκοολούχο αντισηπτικό, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται στα ακροδάχτυλα,στις κοιλότητες των νυχιών, στα μεσοδακτύλια διαστήματα,στη ράχη των χεριών και στους αντίχειρες γιατί αυτές είναι οι περιοχές που παραλείπονται πιο συχνά.

Σύμφωνα με τη οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΝ 1500 για την υγιεινολογική αντισηψία θα πρέπει να χρησιμοποιείται η απαιτούμενη ποσότητα του αντισηπτικού για να καλύπτει όλη την επιφάνεια των χεριών και να τρίβονται με συγκεκριμένο τρόπο μέχρι να στεγνώσουν.

Περιγραφικά η αντισηψία των χεριών , περιλαμβάνει τα παρακάτω έξι βήματα :

1ο Βήμα : Παλάμη με παλάμη

2ο Βήμα : Παλάμη με εξωτερικό μέρος χεριού & ανοιχτά δάκτυλα

3ο Βήμα : Παλάμη με παλάμη με τα δάκτυλα ανοιχτά

4ο Βήμα : Δάκτυλα μέσα σε κλειστές παλάμες – πλάγια κίνηση

5ο Βήμα : Αντίχειρας περιστροφικά σε κλειστή παλάμη

6ο Βήμα : Ακροδάκτυλα μαζεμένα μέσα σε παλάμη – περιστροφική κίνηση.

Χρήση: Απλώστε όσες φορές χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα gel στα χέρια σας και τρίψτε μέχρι να στεγνώσουν, αποφεύγωντας την επαφή με τα μάτια και τους βλενογόννους. Μόνο για εξωτερική χρήση!