Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

Biosensia Deodorant Προστασία & Φρεσκάδα Πάντα & Παντού

 

Τιμή: 8,95€ 

Biosensia Intimate Deodorant για την Ευαίσθητη Περιοχή με φυτικά βιοδραστικά

Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ! 

Καθαριότητα, Προστασία & Φρεσκάδα Χωρίς Μυρωδιές με ΜΙΑ Κίνηση ...  Πάντα & Παντού ! Ασφαλές  & Αποτελεσματικό ! 

Mε ένα πάτημα, ένα σύννεφο από δροσοσταλίδες απελευθερώνεται,  χαρίζοντας αίσθηση καθαριότητας ,φρεσκάδας και σιγουριάς σαν να βγήκατε μόλις από το μπάνιο ! ΑΜΕΣΩΣ ερεθισμοί , δυσφορία , τσούξιμο, φαγούρα ,κακοσμία καθώς και οποιοδήποτε αίσθημα ενόχλησης  ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙΑπαραίτητο στο γραφείο, στην βόλτα , στις βραδυνές σας εξόδους , στις προσωπικές σας στιγμές , στην τσάντα σας  ... ΠΑΝΤΟΥ Κατάλληλο & για καθημερινή χρήση

Φροντίζει και προστατεύει αποτελεσματικά την ευαίσθητη περιοχή εύκολα στην στιγμή από μύκητες και μικρόβια και απαλλάσει από τις ανεπιθύμητες ενοχλήσεις της περιόδου χωρίς την χρήση νερού,χαρίζοντας υπέροχη αίσθηση καθαριότητας , φρεσκάδας και σιγουριάς όπου και όποτε είναι απαραίτητο. Αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροοργανισμών που δημιουργούν ή επιδεινώνουν προβλήματα στην περιοχή όπως φλεγμονές,μυκητιάσεις,φαγούρα,τσουξιμο,οσμές και δυσφορία.

Εμπιστευτείτε το γιατί ...

Πατέντα Καινοτομίας Προϊόντος από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας  ΟΒΙ  (Μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) - Επίσημα Διπλώματα  - Challange Test (Μικροβιολογικός έλεγχος από διεθνή πιστοποιημένα εργαστήρια -Γερμανία) - Patch Tests (Δερματολογικός έλεγχος από διεθνή πιστοποιημένα εργαστήρια - Ιταλία)  - Γνωστοποιημένο προϊόν στον ΕΟΦ και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό  CPNP  - Ερευνες και επίσημα πιστοποιητικά των προμηθευτών για την ποιότητα και ασφάλεια των πρώτων υλών - Ελεγμένο προϊόν - Απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας - Εύκολη χρήση στις περιπτώσεις που η υγιεινή είναι δύσκολη αλλά αναγκαία -ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ στις μέρες τις περιόδου - Προστατεύει από μύκητες και μικρόβια - Χρησιμοποιείται συνδιαστικά και με το Biosensia Intimate Wash-  Χάρη στα φυτικά βιοδραστικά , τα μαλακτικά και τα ενυδατικά στοιχεία που περιέχει , προσφέρει απόσμηση,φρεσκάδα και προστασία χωρίς να διαταράσσει το pH της περιοχής και τις ιδιαιτερότητές της -  Κατάλληλο & για καθημερινη χρήση σε μορφή spray -  αντλία ψεκασμού για ευκολία χωρίς προωθητικά αέρια.

TIPS 

 • Πάρτε την κατάλληλη θεση, ψεκάστε την περιοχή και ... έτοιμες ! Δεν χρειάζεται σκούπισμα και ξέβγαλμα !
 • To προϊον μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αποσμητικό καθώς λόγω το συστατικών που περιέχει , καταπολεμά τις αιτίες που προκαλούν   τις οσμές .
 • Κατάλληλο και για καθημερινή χρήση. Συνδιάστε το με το Biosensia Intimate Wash. Δερματολογικά Ελεγμένο.

Σχετικά με το Biosensia Intimate Deodorant :

To Biosensia Intimate Deodorant  κυκλοφόρησε στην αγορά μαζί με το Biosensia Intimate Wash για να καλύψουν τις ανάγκες των γυναικών όπου και αν βρίσκονται , μετά από χρόνια εντατικών ερευνών και συνεχών δοκιμών μέχρι να φτάσει στην τελική μορφή του και να βγει στην αγορά.Το προϊόν  δημιουργεί αίσθημα φρεσκάδας , αναζωογόνησης , πρόληψης, φροντίδας ,  απόσμησης και προστασίας  ενώ συγχρόνως τα φυτικά συστατικά που περιέχει χαλαρώνουν , ενυδατώνουν και θωρακίζουν την περιοχή με τις ιδιότητες τους , καταπολεμώντας ενεργά  τα μικρόβια ,τους μύκητες, τους ιούς  και τους άλλους επιβλαβείς οργανισμούς που προκαλούν ή επιδεινώνουν τα προβλήματα στην ευαίσθητη περιοχή  συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην πρόληψη ,φροντίδα και προστασία.

Η ιδιαίτερη ανατομία του γυναικείου σώματος ,καθιστά την ευαίσθητη περιοχή αρκετά ευάλωτη ως προς τα βακτήρια, τους μύκητες, τους ιούς  και τους  άλλους επιβλαβείς οργανισμούς .Για  το λόγο αυτό οι γυναίκες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές σχετικά με την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.Η κακή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής καταστρέφει τη χλωρίδα , το δέρμα και κατ’ επέκταση το βλεννογόνο του κόλπου με αποτέλεσμα να μειώνεται η άμυνα της περιοχής και η γυναίκα να γίνεται πιο ευάλωτη σε ερεθισμούς, αλλεργίες και λοιμώξεις.Επιπλέον,  τα εσώρουχα που επιλέγουν οι γυναίκες θα πρέπει να εξυπηρετούν πρωτίστως τις ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής και μετά την μόδα. Τα εσώρουχα που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νάιλον , εγκλωβίζουν την υγρασία ,δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες για την αύξηση των βακτηρίων , όπως και τα πολύ εφαρμοστά ρούχα τα οποία φορούν οι σύγχρονες  γυναίκες.

Πλεονέκτημα , του συγκεκριμένου σκευάσματος είναι ότι αποτελείται  εξολοκλήρου  από   φυτικά προϊόντα χωρίς παρενέργειες , δεν περιέχει αντιβιοτικά ή  χημικά έκδοχα , σέβεται την χλωρίδα και το pH της περιοχής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις γυναίκες  ανεξαρτήτου ηλικίας.

Επιπλέον η μορφή του ,  - μορφή σπρέι  χωρίς την χρήση όμως προωθητικών αερίων -   διευκολύνει τη χρήση του και την εφαρμογή του ακόμη και σε στιγμές που η υγιεινή της περιοχής είναι δύσκολη λόγω συνθηκών ή περιβάλλοντος  αλλά απαραίτητη. Ο  ψεκασμός δίνει την δυνατότητα στο προϊόν να προωθηθεί σε όλη την περιοχή ακόμη και στα λιγότερο εμφανή σημεία των πτυχώσεων της  , χωρίς να ξεπλένεται με αποτέλεσμα τα φυτικά του συστατικά να παραμένουν στην περιοχή και να την προστατεύουν αποτελεσματικά  από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες για ακόμη περισσότερο χρόνο.

Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος εξασφαλίζεται από τις συνδυασμένες δραστικές ιδιότητες των φυτών που περιέχονται στο σκεύασμα  και τα οποία είναι :

Αλόη  Βέρα - Aloe Barbadensis

 • Ανακουφίζει από τον έρπητα

 • Ανακουφίζει  από τα συμπτώματα της Candida

 • Aνακουφίζει  από τα συμπτώματα των μυκητιάσεων

 • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του έρπητα των γεννητικών οργάνων

 • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα των λοιμώξεων από ζυμομύκητες

 • Ανακουφίζει από τις λοιμώξεις του  Staphylococcus

 • Ανακουφίζει από κολπίτιδες

 • Αντιμετωπίζει   ιογενείς λοιμώξεις και  αιμορροΐδες

Μαστιχέλαιο – Mastic  Oil

 • Δρα επουλωτικά  λύοντας τις φλεγμονές συγκεκριμένων οργάνων αρχίζοντας από περιοδοντίτιδες , οισοφαγίτιδες , γαστρίτιδες μέχρι τις κολίτιδες και τις αιμορροΐδες.

 • Στο ελεονολικό οξύ της μαστίχας αποδίδεται η ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση της.

 • Η ευγενόλη που εντοπίζεται στο μαστιχέλαιο  χρησιμοποιείται ως αντισηπτικό και καταπραϋντικό .

 • Περιέχει υψηλή συγκέντρωση σε a-pinene ,γνωστή αντιμικροβιακή ουσία.

Αμαμελίδα - Hamamelis Virginiana – Witch Hazel

 • Χρησιμοποιείται ως στυπτικό συστατικό σε μια ευρέως γκάμα προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

 • Ανακουφίζει από τον πόνο των αιμορροΐδων , σταματά την αιμορραγία , τις φλεγμονώδεις καταστάσεις  του δέρματος , τις κολπικές λοιμώξεις κλπ

 • Εχει στυπτική δράση στην ανακούφιση του πόνου ,στην προστασία του δέρματος και χρησιμοποιείται και στην συμπτωματική ανακούφιση από τις αιμορροΐδες

Πασχαλιά ή Κοινή Λιλά – Syringa Vulgaris (Lilac) Extract

 • Περιέχει  verbascoside , μια πολύ ισχυρή και αποτελεσματική αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη ουσία με ισχυρή υποστήριξη στη διαδικασία ιστικής  επανόρθωσης.

Citrus Aurantium var.Amara – Nερατζι

 • Εχει ισχυρή αντισηπτική  ιδιότητα που είναι ευεργετική για τις παθήσεις του δέρματος  

 • . Έχει εξαιρετικά ισχυρή επίδραση ενάντια των λοιμώξεων  του ουροποιητικού συστήματος και των φλεγμονών όπως και για τις κυστίτιδες.

 • Το hesperin  επίσης που περιέχεται στο Citrus Aurantium  είναι μέρος της βιταμίνης P  και λειτουργεί σε συνδυασμό με την βιταμίνη C  για την διατήρηση και την υποστήριξη στον σχηματισμό κολλαγόνου στους συνδετικούς ιστούς  ,στη θεραπεία των φλεγμονών.

​Schizophyllan 

 • Το Schizophyllan (SCH) είναι ένας εξωκυτταρικός πολυσακχαρίτης του μύκητα Schizophyllum commune ο οποίος είναι σε θέση να ρυθμίζει την απόκριση διαφορετικών τύπων κυττάρων σε εξωτερικά ερεθίσματα και έτσι επηρεάζει τη βιωσιμότητα και την πρωτεΐνική τους σύνθεση. 

Συνοπτικά : 

Το Biosensia Intimate Deodorant για την ευαίσθητη περιοχή   έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπ'όψιν πλήθος παραμέτρων ώστε να λειτουργεί και να παράγει θετικά αποτελέσματα φυσικά και με ασφάλεια !