Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

Biosensia Σετ_ Ολοκληρωμένη Προστασία της Ευαίσθητης Περιοχής

 

Τιμή: 19,51€ 

Biosensia Intimate Σετ με φυτικά βιοδραστικά

(Biosensia Intimate Wash & Biosensia Intimate Deodorant )

Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!

Ασφαλή και Αποτελεσματικά ! Κατάλληλα και για καθημερινή χρήση !

Προστασία,Καθαριότητα , Φρεσκάδα & Απόσμηση στο μπάνιο σας αλλά και έξω όπου και αν βρίσκεστε και χρειάζεστε να νοιώθετε και να είστε προστατευμένη και καθαρή !

H σειρά προϊόντων Biosensia, είναι ειδικά σχεδιασμένη και μελετημένη για την ευαίσθητη περιοχή,την ιδιαιτερότητά της και την διατήρηση της υγιεινής της.Σέβεται το pH της ,την φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου και δεν αλλοιώνει ούτε ακυρώνει την φυσική της άμυνα.

Η σειρά αποτελείται από 2 προϊόντα, το Biosensia Intimate Wash,ένα υπέρ συμπυκνωμένο υγρό για εξωτερική χρήση που περιέχει φυτικά βιοδραστικά,μαλακτικά και ενυδατικά στοιχεία και το Biosensia Intimate Deodorant, για εύκολη χρήση όπου και αν βρίσκεστε.Ενα πρωτοποριακό και άκρως προσαρμοσμένο προϊόν στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής , σε μορφή σπρέι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα.

Τα προϊόντα απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται τόσο στην αναπαραγωγική ηλικία όσο και στην εμμηνοπαυσιακή.

Αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροοργανισμών που δημιουργούν ή επιδεινώνουν προβλήματα στην περιοχή όπως φλεγμονές,μυκητιάσεις,φαγούρα,τσουξιμο,οσμές και δυσφορία.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά συνδιαστικά αλλά και μεμονομένα &  σε στιγμές που η υγιεινή είναι δύσκολη αλλά απαραίτητη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το κάθε προϊόν ξεχωριστά , πατηστε Biosensia Intimate Wash ή Biosensia Intimate Deodorant.

*Δερματολογικά Ελεγμένα