Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

 heart24ωρη Κρέμα Προσώπου με Βιομιμιτικά Πεπτίδια 

Ανάπλαση Σύσφιξη Ενυδάτωση  - Συνένζυμο Q10 και Βιταμίνη Ε σε νανοκάψουλες

Βιομιμητικά Πεπτίδια -  Φυσικούς ενεργοποιητές Κολλαγόνου & Ελαστίνης - Φυσικούς Αναστολείς Υαλουρονιδάσης

Ολιγοπεπτίδια για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος της επιδερμίδας

Λευκαντικούς Παράγοντες &  2 επιπλέον είδη Υαλουρινικό Οξέως.

Φυτικά βιοδραστικά Αντιοξειδωτικά Βιταμίνες - Αεροστεγής συσκευασία

Συνένζυμο Q10 και Βιταμίνη Ε σε νανοκάψουλες για να εισχωρούν στις εσωτερικές στοιβάδες και να τις δραστηριοποιούν. Βιομιμητικά Πεπτίδια πανομοιότυπα των ανθρωπίνων. Οι δύο (2) παραπάνω παράγοντες ενεργοποιούν τον οργανισμό να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη επιτυγχάνοντας μείωση των ρυτίδων και των γραμμών , σύσφιξη και ανάπλαση.

Φυσικούς ενεργοποιητές Κολλαγόνου & Ελαστίνης καθώς και Φυσικούς Αναστολείς Υαλουρονιδάσης που προστατεύουν και διατηρούν το Υαλουρινικό Οξύ του δέρματος. Επιπλέον 2 είδη Υαλουρινικό Οξέως.Ενα για την επιδερμίδα και ένα για την εσωτερική στοιβάδα για ολοκληρωμένη δράση και ενυδάτωση.

Φυτικά βιοδραστικά ,αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που απαλύνουν τους λεκέδες,φωτίζουν το δέρμα και βοηθούν στην αντιγήρανση καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες.

ΗΜ.ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 28 / 05 /2022


 

Κυκλοφορία  μοναδικού προϊόντος της εταιρείας Lazarelis , Colofren για την περιπρωκτική περιοχή.

Το Colofren για την περί-πρωκτική περιοχή , προλαμβάνει την δημιουργία ραγάδων και ερυθρότητας , αποκαθιστά την ισορροπία της περιοχής και την διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας και κανονικότητας της περί-πρωκτικής περιοχής και έχει ιδανικό pH για την διατήρηση της χλωρίδας και της υγείας της περιοχής.
 
To Colofren για την περί-πρωκτική περιοχή , είναι μια μοναδική φόρμουλα φυσικών βιοδραστικών που λειτουργούν συνεργιστικά εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα του φυσικά και με ασφάλεια. Προστατεύουν και ενυδατώνουν την περιοχή ενώ το φιλμ που δημιουργούν, απομονώνει την περιοχή από το εξωτερικό περιβάλλον και συγκρατεί την υγρασία εξασφαλίζοντας μόνιμη και σταθερή ενυδάτωση και ελαστικότητα ,με συνέπεια η αφόδευση να γίνεται πιο εύκολη με μικρότερη προσπάθεια και ένταση προστατεύοντας φυσικά από την δημιουργία ή επιδείνωση αιμορροΐδων και ραγάδων λόγω ξηρότητας εξασφαλίζοντας την επαναφορά και διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας και κανονικότητας της περί-πρωκτικής περιοχής. Οι χαλαρωτικές, ηρεμιστικές και στυπτικές ιδιότητές τους αποκαθιστούν την ισορροπία στην περιοχή και ένα συναίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης ακολουθεί μόλις σε λίγα λεπτά.
Δοκιμάζεις και ησυχάζεις ! 
ΗΜ. ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ  25 / 06 /2019 
 


 Το Vamalore ... στην Τανζανία

Συγχαρητήρια στην οδοντίατρο κα Θεοχαροπούλου Κατερίνα που τιμά τον όρκο της και κάνει το επάγγελμά της λειτούργημα ! Συγχαρητήρια για την ανθρωπιά & τις αξιέπαινες προσπάθειές της για την ανακούφιση των ταλαιπωρημένων ανθρώπων της Τανζανίας !

Η εταιρεία μας στέκεται πάντα δίπλα σε ανάλογες προσπάθειες και ενισχύει την προσφορά τέτοιων ανθρώπων για ένα καλύτερο κόσμο

Κατερίνα Θεοχαροπούλου 25 Μαΐου 2017  ·

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες που στήριξαν την αποστολή με τον ΚΕΔΑΣ στην Τανζανία (Ufufuo Health Center, Bukoba) Dental Expert και προσωπικά, την φίλη και επί χρόνια σταθερή συνεργάτη, Άννα Ελμάογλου. Dental Vision και προσωπικά την αγαπητή Κατερίνα Σούτερ. Lazarelis (vamalore) και ιδιαίτερα τη Βάσια Λαζαρέλη. Glaxo Smith Kline και ιδιαίτερα την Πηγή Γρίβα. Frezyderm και ιδιαίτερα τον Ιωάννη Τσαμπούρη.

Τον φίλο και επί χρόνια σταθερό συνεργάτη Μιχάλη Παπαστάμo.

Σε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν συμμετέχοντας προσωπικά ή υλικά σε μελλοντική αποστολή του ΚΕΔΑΣ, απευθύνω πρόσκληση να στείλουν μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ktheoxar@gmail.com με θέμα : Τανζανία - Ufufuo Health Center, Bukoba).

Με χαραγμένα ανεξίτηλα στην μνήμη μου τα χαμόγελα αλλά και τα δάκρυα των μικρών και μεγάλων Τανζανών και την ευχή η όλη προσπάθεια να συνεχιστεί, χαιρετώ! "

ΗΜ.ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 25 / 05 / 2017


DENTAL 2009 - LAZARELIS